Szállítás és fizetés

Vásárló: aki a web-áruház szolgáltatást igénybe veszi, azaz a web-áruház internetes felületén regisztrálja magát és/vagy e felületen keresztül árut megrendel, vásárol.

Szállító adatai: a Szállító tevékenységet a  GLS Futárszolgálat végzi. A Bende Cég által átadott árut a GLS kiszállítja a Bende Cég által megadott címre, az áru ellenértékét helyette és nevében átveszi. A szállító cég, az adatok tárolása, feldolgozása és kezelése tekintetében teljes titoktartási kötelezettséget vállal.

Szállítás: GLS csomagszállító a csomagokat a web-áruházba beérkezett megrendelések utáni következő 2-5 munkanapon belül kiszállítja. Munkaidőben Magyarország területére, amennyiben a csomag feladása még a rendelés napján megtörtént. Amennyiben a csomag visszakerül a Bende céghez, a megrendelést tárgytalannak tekintjük, és további megrendelést nem állmódunkban felvenni.

Szállítási költség: Magyarország bármely pontjára

  • 1500 ft


Vételár: a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) is.

Szállítási határidő: a munkanapokon leadott megrendelést, a rendeléstől számított 5 munkanapon belül házhoz szállítjuk. A szállító cég nem vállalja, hogy telefonon értesítést ad a szállítás pontos időpontjáról, ezért javasoljuk, olyan szállítási cím megadását, ahol munkanapokon elérhető.

Fizetési feltételek: Utánvételes fizetési mód: a fizetés az áru átvételekor történik, a fizetendő összeget a szállítónknak kell átadni.

                                Előre utalás esetén a vételár beérkezését követően adjuk át a terméket a futárnak.